Γίνε Εθελοντής

Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος που θα διεξαχθεί από τις 26 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου 2022 στη χώρα μας και λάβε μέρος στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο κατά του κορωνοϊού Covid-19 σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο, ή να διαθέτουν πιστοποιητικό Covid-19 (νόσησης) σε ισχύ κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:

  • Ρουχισμό
  • Διαπίστευση
  • Ελαφρύ γεύμα
  • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση)
  • Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς
  • Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης Εθελοντικής Προσφοράς

Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις εθελοντικά τις υπηρεσίες σου στη διοργάνωση, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις την Αίτηση Εθελοντισμού πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού Cycling Greece

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

TV PARTNER

MEDIA SPONSORS

SITEMAP


e-genius.gr ...intelligent web software