Διαπιστεύσεις

Ανακοίνωση

Η Cycling Greece ανακοινώνει την παράταση των διαπιστεύσεών της για τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους, φωτογράφους) για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, 26 Απριλίου – 1 Μαϊου 2022.

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν την παρουσίαση στις 26 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και τις υπόλοιπες διαδρομές, όλες τις μέρες ή κάποιες από τις πέντε μέρες, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματα τους με τις απαραίτητες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022. 

Διαδικασία διαπιστεύσεων

Η Cycling Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους, φωτογράφους) για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, 26 Απριλίου – 1 Μαϊου 2022.

Η διαδικασία διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ ξεκινάει την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου.

O Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου 2022 με την παρουσίαση των ομάδων στο Ηράκλειο της Κρήτης, και θα ακολουθήσουν πέντε ετάπ, σε Κρήτη, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Ηπειρο.

Λεπτομέρειες για τα ετάπ που ολοκληρώνουν τον Γύρο θα αναρτηθούν σύντομα στο site και στα social media της διοργάνωσης.

  • Υπεύθυνος Διαπιστεύσεων MME Λευθέρης Πλακίδας

Μέσω της ηλεκτρονικής τους επικοινωνίας θα σταλούν και πληροφορίες για την παραλαβή των διαπιστεύσεών τους καθώς και τα ισχύοντα πρωτόκολλα Covid-19 για εκείνη την περίοδο.


Κάθε δημοσιογράφος ή τεχνικός τύπου που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία:

  • ταυτότητας ΠΣΑΤ

  • ή δημοσιογραφικής ένωσης (ΕΣΗΕΑ)

  • ή βεβαίωση του Μέσου που εκπροσωπεί

Για τους φωτογράφους:

  • επαγγελματική κάρτα

Οι προϋποθέσεις και οι όροι παρακολούθησης και κάλυψης της διοργάνωσης θα σας σταλούν μετά την έγκριση του αιτήματος.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια των ετάπ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα ισχύσουν απαρέγκλιτα τα Πρωτόκολλα COVID 19 που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο. Οπότε θα ανακοινωθούν και οι προσβάσεις των δημοσιογράφων στους χώρους που κινούνται αθλητές (εκκίνηση – τερματισμός-flash interviews κλπ).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

TV PARTNER

MEDIA SPONSORS


e-genius.gr ...intelligent web software