«Συμπαίκτες» οι εθελοντές στο μεγάλο εγχείρημα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

«Συμπαίκτες» οι εθελοντές στο μεγάλο εγχείρημα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Η διαδικτυακή γενική εκπαιδευτική συνάντηση Εθελοντών του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας διεξάχθηκε σήμερα, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην εκπαιδευτική αυτή συνάντηση συμμετείχαν 571 άτομα που θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση και στις παράλληλες εκδηλώσεις της, από κάθε πόστο και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους τομέων.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, με 5 συναρπαστικές διαδρομές από την Κρήτη έως τα Ιωάννινα, στηρίζεται σε όλους τους πολίτες των περιοχών που διέρχεται και επενδύει στο κομμάτι του εθελοντισμού.

Οι εθελοντές είναι από τα κρίσιμα κομμάτια επιτυχίας σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονός διεθνώς, γεγονός που αναγνωρίστηκε το 2004 με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας  και στη χώρα μας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: 

«Με τη συνεργασία των εθελοντών φέρνουμε το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους μας και λέμε “βάλε το ποδήλατο στη ζωή σου ως μέσο άθλησης, μετακίνησης, ψυχαγωγίας και υγείας”.

Ο εθελοντής είναι συνεργάτης διάρκειας και το λάθος που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, οπότε έμεινε ανεκμετάλλευτη όλη εκείνη η δυναμική, δεν θα επαναληφθεί.

Γι’ αυτό και με τον νόμο 4908/2022 που πρόσφατα ψηφίσαμε, θεσπίσαμε πακέτα κινήτρων και παροχών για τα μέλη του Μητρώου των Εθελοντών του Αθλητισμού, που δημιουργούμε.

Είστε πρεσβευτές του ποδηλάτου και της χώρας μας. Με τη δική σας παρουσία και ευθύνη θα προστατεύσουμε τους αθλητές και θα δώσουμε χρώμα και ποιότητα στη διοργάνωση.

Σας εμπιστευόμαστε, είστε αυτοί που με τη δικιά σας υπευθυνότητα θα βοηθήσετε στην άψογη διεξαγωγή του Γύρου και των παράλληλων εκδηλώσεών του.

Είμαστε συμπαίκτες σ’ αυτό το εθνικό εγχείρημα και όλοι μαζί θα πετύχουμε για την Ελλάδα μας».

Την διαδικτυακή εκπαιδευτική συνάντηση συντόνιζε η κ. Μαρία Φαγογένη κι εκ μέρους του εθελοντικού προγράμματος της Cycling Greece συμμετείχαν οι υπεύθυνες του τομέα Στέλλα Ψαρρού, Μαριλού Ζωτιάδου και Έλσα Πιτσάκη.

Οι υποψήφιοι εθελοντές έλαβαν τις πρώτες χρηστικές πληροφορίες από τους υπεύθυνους τομέων, Βλαδίμηρο Πέτσα (Διευθυντής Αγώνα), Θάνο Γεωργίου (Διευθυντής Παράλληλων Δράσεων) και Χριστίνα Αμερικάνου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Γραφείο Τύπου).

Η προσέλκυση εθελοντών από τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας συνεχίζεται μέσω της ειδικής πλατφόρμας εθελοντών που βρίσκεται στο site της διοργάνωσης www.hellas-tour.gr.  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

TV PARTNER

MEDIA SPONSORS


e-genius.gr ...intelligent web software