Πληροφορίες Κοινού

Ανάδοχες Πόλεις

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι ένα διεθνές γεγονός, μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο την εξαιρετική ομορφιά της χώρας μας.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα αθλητικό γεγονός. Αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία να μεταφέρουμε στην κοινωνία το συναίσθημα της ποδηλασίας και μια χρυσή ευκαιρία για τις πόλεις μας. Η καλλιτεχνική, ιστορική και φυσική κληρονομιά της Ελλάδας αξίζει να προβληθεί και να διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο, και το Tour of Hellas είναι το τέλειο κάδρο για αυτήν την υπέροχη εικόνα.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να είσαι πόλη υποδοχής. Τα σημαντικότερα:

  • Αύξηση εσόδων και εξωτερίκευση περιοχής
  • Αύξηση της απασχόλησης. Υποστήριξη και συνεργασία με τοπικούς εταίρους
  • Κάλυψη και προβολή από τα ΜΜΕ
  • Αυξημένη τουριστική ζήτηση
  • Προβολή της επικράτειας και της τοπικής κοινότητας

Εάν είστε ο νόμιμος εκπρόσωπος ενός Δήμου, μιας Περιφέρειας ή οποιουδήποτε άλλου Φορέα-Οργανισμού και θέλετε να γίνετε μέλος του Tour of Hellas, στείλτε το e-mail σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Φιλοξενία

Τα προγράμματα φιλοξενίας όσων θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τουριστικές Οδηγίες

Θέλετε να επισκεφτείτε την Ελλάδα για να παρακολουθήσετε από κοντά τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας; Χρειάζεστε ταξιδιωτικές πληροφορίες; Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τουριστικούς οδηγούς για τις περιοχές που θα περάσει το peloton θα βρείτε στις ιστοσελίδες των εκάστοτε Δήμων και Περιφερειών, καθώς και στο www.visitgreece.gr

Γίνε Χορηγός

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι ένα διεθνές γεγονός, μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να διαφημίσουν το προϊόν τους.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα αθλητικό γεγονός, διότι ο Tour of Hellas παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να διαφημιστούν σε παγκόσμιο βεληνεκές. Η παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών δικτύων, μεγάλων ΜΜΕ και κορυφαίων αθλητών ανεβάζει το ενδιαφέρον, στρέφοντας τα βλέμματα στην χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εφόσον επιθυμείται να λάβετε μέρος στην μεγάλη γιορτή που ακούει στο όνομα Tour of Hellas και να προβάλετε την επιχείρησή σας, στείλτε το e-mail σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Γίνε Εθελοντής

Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος που θα διεξαχθεί από τις 26 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου 2022 στη χώρα μας και λάβε μέρος στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο κατά του κορωνοϊού Covid-19 σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο, ή να διαθέτουν πιστοποιητικό Covid-19 (νόσησης) σε ισχύ κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:

  • Ρουχισμό
  • Διαπίστευση
  • Ελαφρύ γεύμα
  • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση)
  • Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς
  • Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης Εθελοντικής Προσφοράς

Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις εθελοντικά τις υπηρεσίες σου στη διοργάνωση, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις την Αίτηση Εθελοντισμού πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού Cycling Greece

Πρωτόκολλο COVID-19

Οι Προδιαγραφές σύνταξης υγειονομικών πρωτοκόλλων (από 06/12/2021) όπως αυτές ορίζονται από την Γενική γραμματεία Αθλητισμού και την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή αναφέρονται στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://gga.gov.gr/images/odigies_ygeionomika_protokola_v15.pdf

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα παρέχει συνεχώς οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους και των αθλούμενων πολιτών.

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας σεβόμενος τις συνεχείς αλλαγές για την υγειονομική ασφάλεια αθλητών, θεατών και εμπλεκομένων θα ενσωματώσει τις τελικές υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και τις επιταγές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

https://archive.uci.org/docs/default-source/medical/roa_covid-19_rules_class1and2.pdf

Το πρόγραμμα του Γύρου καθώς και των παράλληλων δράσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

TV PARTNER

MEDIA SPONSORS


e-genius.gr ...intelligent web software