Διαπιστεύσεις

Ανακοίνωση

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας (2-6 Μαΐου 2023), όλες τις μέρες ή κάποιες από τις πέντε μέρες, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματα τους με τις απαραίτητες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Διαδικασία διαπιστεύσεων

Η Cycling Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους, φωτογράφους) για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, 2-6 Μαΐου 2023.

Η διαδικασία διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023. Λεπτομέρειες για τα ετάπ που ολοκληρώνουν τον Γύρο θα αναρτηθούν σύντομα στο site και στα social media της διοργάνωσης.


Κάθε δημοσιογράφος ή τεχνικός τύπου που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία:

  • ταυτότητας ΠΣΑΤ

  • ή δημοσιογραφικής ένωσης (ΕΣΗΕΑ)

  • ή βεβαίωση του Μέσου που εκπροσωπεί

Για τους φωτογράφους:

  • επαγγελματική κάρτα

Οι προϋποθέσεις και οι όροι παρακολούθησης και κάλυψης της διοργάνωσης θα σας σταλούν μετά την έγκριση του αιτήματος.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια των ετάπ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα ισχύσουν απαρέγκλιτα τα Πρωτόκολλα COVID 19 που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο. Οπότε θα ανακοινωθούν και οι προσβάσεις των δημοσιογράφων στους χώρους που κινούνται αθλητές (εκκίνηση – τερματισμός-flash interviews κλπ).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Destination Partner

Mobility Partner

Official Air Carrier

TV PARTNER

MEDIA SPONSORS


e-genius.gr ...intelligent web software